Klik hier voor terugbladeren naar: links
Yogaboek van Harrie van der Haghen
gastenboek
Klik hier voor vooruitbladeren naar: Gastenboek tekenen

Tekent U aub. het gastenboek.

Klik hier om het gastenboek te tekenen.

 Een nieuwe tekst wordt binnen enkele dagen geplaatst.
 
 
Valerie Eurlings   woensdag 6-Mei-2009 20:12:03
Geachte meneer van der Haghen, Knap initiatief, uw on-line yogaboek! Er staan een heleboel houdingen op die ik nog niet ken, alhoewel ik toch al een tijd met yoga bezig ben. Als beginnend yogaleraar ben ik ook steeds op zoek naar nog preciezere info over de verschillende houdingen: waarop moet je echt letten, wat is hetwezenlijke van de houding, wat zijn veel gemaakte fouten en hoe corrigeer je. Deze vragen gaan waarschijnlijk verder dan de bedoeling van uw boek, maar wie weet, misschien kunt u toch iets aanvangen met de feedback. Vriendelijke groeten vanuit Antwerpen,
Valerie Eurlings
Beste Valerie, bedankt voor het compliment. Het was de bedoeling om de foto's te voorzien met veel meer tekst. Bij een aantal houdingen heb ik dat al gedaan, maar door tijdgebrek ben ik er nog niet ver mee gekomen. Ik hoop dat ik er in de toekomst nog eens flink aan kan werken. Het doet me goed te weten dat er mensen profijt kunnen hebben van wat ik van mijn leraren en van mijn eigen lessen heb geleerd.
Harrie van der Haghen.
 
Marijke van Hove-Denissen   dinsdag 12-Jun-2007 12:48:13
Geachte heer Van der Haghen,Uw website heb ik al diverse malen bezocht en aan anderen doorgegeven. Ik mis echter de maangroet. Kunt u mij vertellen hoe die uitgevoerd moet worden? Met vriendelijke groet, Marijke
 
Stan   zaterdag 5-Mei-2007 14:40:25
Goed boek! Je kunt vanachter je bureau alle oefeningen doen. En juist op momenten dat het je uitkomt. Want in deze 24uurs economie, kom je nogal eens wat tijd tekort. Ofwel tijd tekort om naar een les-lokaal te gaan. Maar goed dit boek draagt ertoe bij dat ik toch met deze materie bezig kan zijn, en mezelf uiteidelijk te vinden. Alles is één! (Coelho) Goed boek Harrie ga zo door!
 
olga   dinsdag 13-Mrt-2007 20:45:13
hallo Harrie, Pas nu heb ik naar je website kunnen kijken, doordat er iets haperde aan m'n computer. Ik heb jou heel even gezien in een flitsontmoeting samen met jouw vriendin van vroeger Els, toen zij en ik een uitstapje naar A'dam maakten in de carnavalstijd en zij graag bij jou langs wou gaan. Je moest toen net yogales gaan geven. Ik vind dit een prachtig initiatief, om deze bewegingen gefilmd voor iedereen beschikbaar te stellen. ALs je thuis met een yogaboek probeert te oefenen, weet je meestal niets over het tempo waarin je in en uit houdingen dient te gaan. Dit is heel verhelderend!
Groetjes van Olga-Tegelen
 
anton boels vrijdag 13-Okt-2006 08:35:10
Mijn complimenten voor Uw Yoga boek en voor het feit dat U het belangeloos op internet zet. Met mijn T'ai Chi leerlingen doe ik soms ook een bepaalde yoga oefening en ik heb hen ook naar Uw site verwezen, veel succes en een vriendelijke groet, Anton Boels.
 
Marjos Papen kinesiologie donderdag 13-Jul-2006 11:35:14
Hallo Harry. Leuk om je site te hebben gezien. Zo'n 25 jaar geleden leerde ik je kennen en toen al was yoga en de innerlijke mens al een passie van je. Wens je veel succes verder.
Lieve groetjes, Marjos
 
Ajita Professionele Yoga Training woensdag 5-Apr-2006 10:31:48
Beste Harrie, Gefeliciteerd met dit leuk inititiatief. Met vriendelijke groeten en Namaste,
Shri Yogacharya Ajita (Philippe Barbier)
Het Raja Yoga Instituut, Ilpendam
 
Esther Kersten zondag 4-Dec-2005 22:24:34
Ik vind dat u een geweldig leerzame website hebt gebouwd, met zowel de foto's als de filmpjes. Ik ben derde jaars student aan de Yoga Academie Nederland in Amsterdam. Ik zal zeker mijn studiegenoten attenderen op deze site! Hartelijk dank voor het delen van uw kennis en inzichten.
Met vriendelijke groet, Esther Kersten
 
Harrie van der Haghen personal homepage. 28/nov/2005:19:53:23
Zo, het gastenboek is klaar. U bent van harte uitgenodigd hier Uw bericht toe te voegen.
Groeten,
Harrie.
         Klik hier voor terug naar top van de bladzijde.         
  Links  
  lessen  
  HOME